Actiuni

Acțiune caritabilă de primăvară

Odată cu venirea primăverii, la mijlocul lunii aprilie, o nouă acțiune caritabilă a avut loc, de data aceasta în județul Mureș.

Câteva sute de conserve de pește tocat și pateu, pachete de unt, pachete cu mălai și turtă dulce au fost donate Centrului Social Creștin "Sfântul Irineu" din Sighișoara, care oferă hrana zilnică pentru 120 de persoane cu adevărat nevoiașe.

Inițiativa a aparținut membrilor partidului Noua Dreaptă - filiala Mureș care au realizat, în primă fază, o colectă bănească în rândul membrilor, simpatizanților și prietenilor lor. Apoi, pe baza donațiilor, o delegație formată din Marius D. Moldovan – președintele Noua Dreaptă – Mureș, Ingrid Vajda și Marius C. Sabău a achiziționat și a predat produsele centrului social sighișorean.

O altă sumă de bani din colectă a fost donată unui caz medical, pentru Victoria Maria Tordai - o fetiță în vârstă de nici 2 anișori, diagnosticată cu o formă rară de cancer suprarenal cu influențe și la nivel cranian, al cărui tratament este evaluat la un cost total de 100.000 euro.

Transmitem mulțumiri tuturor celor care au sprijinit această inițiativă! Aceste acțiuni, atipice unui partid obișnuit dar specifice naționalismului altruist al Noii Drepte, nu sunt singulare și vor continua în prioada următoare. Scopul este realizarea binelui în societatea românească și a da un exemplu de solidaritate demn de urmat de cât mai multe persoane individuale sau organizații. În ciuda „situației pandemice” declarate, nu trebuie să îi uităm niciodată pe cei nevoiași! Oricine dorește să se alăture sau să sprijine „Echipa pentru protecție socială și acțiune caritabilă” a Noii Drepte, din orice parte a României ar fi, poate contacta secțiunea Filiale pe site-ul oficial www.nouadreapta.org.

Biroul de presă al Partidului Noua Dreaptă - filiala Mureş
www.nouadreapta.org
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Developed by Logicon!