Actiuni

Partidul Noua Dreaptă, singurul partid politic din România care a organizat proteste în anul 2015 împotriva cotelor de migranți impuse de Comisia Europeană, Pactului Global pentru Migrație de la Marrakech și deschiderii de noi centre pentru imigranți pe teritoriul României, protestează față de aducerea de migranți afgani pe teritoriul României.

Partidul Noua Dreaptă anunță organizarea celei de a IV-a ediții a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca, sâmbătă 21 August, începând cu ora 13:00 în Piața Avram Iancu.

 

Suntem alături de camarazii noștri de la Noua Dreaptă și vom participa cu toții la Marșul Normalității, sâmbătă 14 august, ora 13:00, în Piața Victoriei. În fața neobrăzării promotorilor propagandei homosexuale, care pălmuiesc sufletul creștinătății chiar în ajunul praznicului Adormirii Maicii Domnului, când în toate bisericile se cântă Prohodul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, prezența noastră la Marșul Normalității este o formă de mărturisire. 

Partidul Noua Dreaptă dezaprobă circul ieftin pus în opera de Asociația Accept în legătură cu organizarea paradei homosexualilor, denumită impropriu "Bucharest Pride" ("Mândria Bucureștiului"). Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a sportivilor români întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de "Bucharest Pride" și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.

Ultimii doi ani ne-au adus în pragul cel mai de jos al suportabilității în urma măsurilor dictatoriale impuse de guvernele Orban și Câțu, care au condus România într-un mod absolutist, lezând cele mai elementare drepturi și libertăți constituționale, folosindu-se ca pretext de epidemia de Covid19.

Biserica Ortodoxă Română l-a canonizat printre Eroii și Sfinții mărturisitori și martiri ai neamului românesc, iar astăzi, ca în fiecare zi de 2 iulie, îl cinstim așa cum se cuvine și îl omagiem în zi mare pe Ștefan Voievod, urmașul demn al lui Alexandru cel Bun (bunicul său).

 

 

În perioada 2-4 iulie 2021, în localitatea italiană Zenson di Piave din provincia Treviso, a avut loc Tabăra național-creștină anuală a filialei Noua Dreaptă Italia 

După un lock-down care a zădărnicit activitatea filialei timp de un an, o parte din membrii ND Italia au petrecut împreună un weekend memorabil, dominat de atmosfera de voie bună, disciplină și camaraderie! 

Ziua Drapelului Naţional al României - 26 Iunie, a fost sărbătorită la Târgu-Mureș de membrii Partidului Noua Dreaptă care au adus cel mai mare drapel tricolor din judeţul Mureș și l-au desfășurat în faţa statuii lui Avram Iancu din centrul municipiului.

La Târgu-Mureş, o delegaţie a partidului Noua Dreaptă din filiala Mureș a comemorat, în mod simbolic, ziua de 15 iunie, ziua în care Mihai Eminescu a trecut în eternitate în 15 iunie 1889.
În schimb, la București, un grup de militanți ai Noii Drepte au depus o coroană de flori la locul de odihnă al lui Mihai Eminescu de la Cimitirul Bellu.

În fapt, el este actual oricând, valoarea gândirii și muncii lui este universală spațial dar, mai ales, temporal. Dar mai mult, el, pentru noi românii din Dacia Mare, este ghidul, harta și busola în vremuri antinaționale, antiromânești, de disoluție identitară și culturală.

Ziua Eroilor nu poate fi ignorată de naţionalişti. Astfel, în seara zilei de 10 iunie 2021, o delegaţie de membrii ai partidului Noua Dreaptă – filiala Mureş, s-a întrunit în Parcul Eroilor Români din Târgu-Mureş pentru a omagia, printr-un gest simbolic şi voluntar, Ziua Eroilor.

Developed by Logicon!